Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá /
Kniha druhá Nové revidované vydání Pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně. Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznáv...
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2015
|
Vydání: | Nové revidované vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Paskov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421450122066 | 122066 | P 641/642 | (neuvedeno) | Dostupné |