Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá /

Kniha druhá Nové revidované vydání Pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně. Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznáv...

Celý popis

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Jota, 2015
Vydání: Nové revidované vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Paskov

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
421450122066 122066 P 641/642 (neuvedeno) Dostupné