Jak se neztratit v kuchyni /
Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to...
Hlavní autor: | Porebská, Hana, 1970- |
---|---|
Další autoři: | Chytil, Petr |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Nakladatelství XYZ,
2012
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Paskov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421450098051 | 98051 | P 641.55 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |
Řepiště
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421450098052 | 98052 | R 641.55 | (neuvedeno) | Dostupné |
Žabeň
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421450112066 | 112066 | Z 641.55 | (neuvedeno) | Dostupné |