Vše kolem vaření : dokonalá kulinární příručka /
Dokonalá kulinářská příručka poskytuje nezbytné znalosti potřebné k přípravě chutného a pestrého jídla. Jako fundovaný průvodce světem potravin nabízí velké množství informací o všech pochoutkách, které zalahodí vašemu jazýčku. Účelem je dokázat, že jídlo a pití není důležité pouze pro zachování živ...
Hlavní autor: | Waleczek, Lioba, 1961- |
---|---|
Další autoři: | Kantová, Jarmila, Kanta, Jiří, Štumpf, Eugen |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
c2008
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Paskov
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
421450104230 | 104230 | P 641/642 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |