Jím a mládnu, aneb, Anti-aging na talíři /

Touha zůstat stále mladý provází lidstvo od věků. Ale je to vůbec reálné? Odpovědí moderní doby je tzv. anti-aging medicína, neboli medicína proti stárnutí. Její podstatou jsou testy na potravinovou nesnášenlivost. Principy anti-aging diagnostiky aplikované na způsob stravování prezentovaly autorky...

Celý popis

Hlavní autor: Golková, Monika
Další autoři: Janatová, Dagmar
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Česká televize, 2008
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Sama doma
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Touha zůstat stále mladý provází lidstvo od věků. Ale je to vůbec reálné? Odpovědí moderní doby je tzv. anti-aging medicína, neboli medicína proti stárnutí. Její podstatou jsou testy na potravinovou nesnášenlivost. Principy anti-aging diagnostiky aplikované na způsob stravování prezentovaly autorky této specializované kuchařky s velkým ohlasem v pořadu České televize Sama doma. Kniha navíc nabízí vzorový jídelníček a recepty zaměřené na velmi rozšířenou nesnášenlivost potravin obsahujících lepek a mléčné bílkoviny. Recepty jsou doplněny barevnými fotografiemi. V závěru knížky si může každý projít testem dlouhověkosti.
Fyzický popis: 93 s. : il. ; 19 cm
ISBN: 9788085005974