Hlava plná strachu : případy Rosalind Krayové - Ashman, Rob (Euromedia Group, 2023)
Další detektivní román s inspektorkou Rosalind Krayovou, která po ukončení případu konečně očekává povýšení. Bohužel marně. V tu samou chvíli se začnou odehrávat děsivé vraždy sériového vraha, který nemá absolutně žádné zábrany. Válečný veterán Alex Jarrod se vrací z Afghánistánu s obličejem zohyzděným masožravým parazitem. Pronásledují ho noční můry, svět se mu hroutí a on pochopí, že si musí najít jinou válku a znovu bojovat. Inspektorka Rosalind Krayová doufá, že bude po úspěšném vyřešení případu povýšena, ale její nadřízení jsou jiného názoru. Když je nalezen mrtvý podvodníček a pak brutálně zabitý zloděj, Krayová má podezření, že jde o činy chladnokrevného mstitele. Opět se ocitá na stopě sériového vraha, ale tenhle se vymyká. Jako by žil ve své soukromé válečné zóně. Nakladatelská anotace. Kráceno.