Levá & Pravá - Staupe, Reinhard (Mindok s.r.o., 2013)
Vlevo je tam, kde je palec vpravo! To je přeci jasné jako facka, ale vidí to tak i strážník? Rozdíl je v tom, jestli na celou věc nahlížíte právě zepředu nebo zezadu. Tato svižná hra vtipnou formou procvičuje především pojmy "vlevo" a "vpravo" a spousty zábavy si při ní s dětmi užijí i dospělí.