Nové povídky o ženách - Viewegh, Michal, 1962- (Česká povídka, 2015)
Antologie deseti povídek na téma "ženy a jejich svět". Michal Viewegh přispěl dvěma rozvodovými minidramaty. O uvadajících manželstvích píšou Petra Soukupová a Alice Nellis. O partnerských vztazích, zachycených z různých úhlů, jsou povídky Jaroslava Rudiše, Josefa Moníka, Ireny Hejdové, Dory Čechové, Marka Epsteina a Lidmily Kábrtové.