Oko za oko - Roe, Graeme (Olympia, 2009)
Detektivní příběh z dostihového prostředí. Intriky, vysoké sázky, napětí - to vše doprovází tak významnou událost, jakou je Národní překážkový festival v Cheltenhamu. Tři vlivní a mocní muži a bohatá mladá jihoafrická žena se vydávají na prestižní dostihové klání, aby si vyrovnali účty se svými protivníky. Každý má jiný motiv, ale když se spojí, vytvoří velmi nebezpečný tým